Werken bij  »  Projectmanager

Projectmanager

Een wandelende agenda

Omschrijving

Ben jij commercieel ingesteld, ondernemend en heb jij voldoende overtuigingskracht? Ben jij gek op het coördineren van de meest uiteenlopende projecten in de reclamewereld? Wij zoeken naar een splinternieuwe projectmanager om toe te voegen aan ons team!

Onze ideale kandidaat
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor meerdere projecten (verrassend!). Je stelt planningen op en bepaalt de budgetten. Dit stem je vervolgens af met de accountmanager. Ook stel je creatieve briefings op voor jouw collega’s. De projecten die je begeleidt variëren van concepten en productie tot aan merkstrategie en -positionering. Denk jij graag creatief mee? Dan is daar zeker ruimte voor.

Binnen de functie van Projectmanager bij DropOuts ben je verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen van offertes en coördineren en bewaken van projectplanningen.
  • Het schrijven van strategische/creatieve briefings waarbij je de behoeften van onze klanten samen met je team feilloos naar hoogwaardig creatieve en innoverende voorstellen weet te vertalen.
  • Het hebben van een netwerk van freelancers (of bouwt deze op), zodat je weet wie je moet bellen als we extra handjes nodig hebben.
  • Het presenteren van creatieve voorstellen aan de klant.
  • Het ondersteunen bij sales activiteiten.
  • Het zorgen voor directe ondersteuning van de directie en accountmanager bij diverse projecten en taken.

Solliciteer direct

Interesse?

Leuk! We horen graag van je. Reageer op deze vacature met jouw CV en motivatie. Heb je vragen of wil je telefonisch contact, dan kun je ons bereiken op 020 – 210 33 06.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Wij zitten op de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Of word ook vriend van DropOuts en “stay connected”.