Werken bij  »  Creative Graphic Designer

Creative Graphic Designer

Visuele dromer en doener

Omschrijving

Heb jij uitstekende design skills, een grote fantasie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reclamebureau DropOuts zoekt een getalenteerde creatieveling met een achtergrond in grafisch vormgeven. Als Creative Graphic Designer werk je aan projecten waarbij je ontwerptalent en creatieve ideeën goed tot hun recht komen. Een originele denker met een creatief talent dus!

Onze ideale kandidaat:
Als Grafisch Designer bent je een kei in het vertalen van de klantvraag naar een sterk concept. Naast het realiseren van een zo creatief mogelijk ontwerp, verlies je het doel en de functionaliteit nooit uit het oog. Je bent medeverantwoordelijk voor het op de juiste manier aanleveren van het eindresultaat en voelt je thuis in een jonge, ambitieuze werkomgeving. Je hebt kennis van InDesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat. Ervaring met After Effects is een pré.

Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en op de hoogte is van de laatste trends op het gebied van social media en marketing. Ben je secuur, enthousiast, stressbestendig en minimaal 32 uur beschikbaar? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Interesse in deze baan?
Ben jij onze ideale kandidaat? Stuur dan een email naar werkenbij@dropoutsamsterdam.nl t.a.v. Laura Robert met daarin jouw CV, motivatie en portfolio. Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen dan kun je Laura bereiken op 020 210 33 06.

Solliciteer direct

Interesse?

Leuk! We horen graag van je. Reageer op de vacature met hierin jouw CV, motivatie en portfolio. Heb je vragen of wil je telefonisch contact, dan kun je ons bereiken op 020-2103306.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Wij zitten op de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Of word ook vriend van DropOuts en “stay connected”.