Werken bij  »  Creatieve DTP’er

Creatieve DTP'er

Visuele dromer en doener

Omschrijving

Als dtp’er ontwikkel je creatieve concepten en geef je deze vorm. Je zorgt samen met het creatieve team voor het tot stand brengen van concepten en het uitwerken van o.a. social media, nieuwsbrieven, websites, advertenties en magazines. Je houdt, naast het realiseren van een zo creatief mogelijk ontwerp, rekening met het doel en functionaliteit van de uiting. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het op de juiste manier aanleveren van het eindresultaat. Je voelt je thuis in een jonge, ambitieuze werkomgeving en hebt kennis van InDesign, Photoshop, Illustrator en Acrobat. Ervaring met After Effects is een pré.

Je combineert creativiteit en klantgerichtheid met een kritische geest, om de door jou gemaakte uitingen naar een hoger niveau te tillen. Jouw enthousiasme en positieve instelling leiden tot een oplossingsgerichte houding. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken. Je bent leergierig en wil altijd op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van social media en marketing.

Je Nederlands is op orde en je bent goed in het bedenken en uitschrijven van creatieve concepten na een briefing van de klant of een collega. Het maken van creatieve briefings voor collega’s, op basis van door jou bedachte concepten, hoort ook bij je werkzaamheden. Het is dus belangrijk dat je dit in je hebt en leuk vindt.

Ben je secuur, enthousiast, stressbestendig en minimaal 32 uur beschikbaar? Dan maken we heel graag kennis met jou!

Solliciteer direct

Interesse?

Leuk! We horen graag van je. Reageer op de vacature met hierin jouw CV, motivatie en portfolio. Heb je vragen of wil je telefonisch contact, dan kun je ons bereiken op 020-2103306.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Wij zitten op de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Of word ook vriend van DropOuts en “stay connected”.