Werken bij  »  Creatieve DTP’er (stage)

Creatieve DTP'er (stage)

Vol passie voor vormgeving en DTP

Omschrijving

Lijkt het je leuk om aan onze projecten mee te klussen? Dan is deze stageplek echt iets voor jou!

Wat kun je bij ons doen (en leren)?

Als stagiair(e) DTP/grafische vormgeving ontwikkel je creatieve concepten en geef je deze vorm. Je zorgt samen met het creatieve team voor het tot stand brengen van concepten en het uitwerken van o.a. social media, nieuwsbrieven, websites, advertenties en magazines. Je houdt, naast het realiseren van een zo creatief mogelijk ontwerp, rekening met het doel en functionaliteit van de uiting. Daarbij ben je medeverantwoordelijk voor het op de juiste manier aanleveren van het eindresultaat.

Uiteraard word je tijdens je stage begeleid door een ervaren dtp’er of door de studiomanager: dit is ook gelijk je stagebegeleider. Je gaat ontzettend veel zelf doen en leert hierdoor snel. Je voelt je thuis in een jonge, ambitieuze werkomgeving en hebt kennis van InDesign en Photoshop. Heb je ook al ervaring met After Effects? Dat is helemaal mooi, maar niet verplicht.

Ben je secuur, enthousiast, stressbestendig en minimaal 32 uur per week beschikbaar? Dan maken we heel graag kennis met jou!

De stageplek is vanaf augustus beschikbaar.

Solliciteer direct

Interesse?

Leuk! We horen graag van je. Reageer op de vacature met jouw CV, motivatie en eventueel portfolio. Heb je vragen of wil je telefonisch contact, dan kun je ons bereiken op 020 – 210 33 06.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Wij zitten op de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Of word ook vriend van DropOuts en “stay connected”.