Werken bij  »  Creatieve Copywriter

Creatieve Copywriter

Woordenwonder

Omschrijving

Beschik jij over knettergoede schrijfskills en ben je een echte teamplayer? Ben jij creatief en wil jij samen met ons de mooiste content creëren voor onze diverse partners? Wij zoeken namelijk een creatief wonder om toe te voegen aan ons team!

Wij hebben een jong en enorm gedreven team en zijn op zoek naar iemand met buitengewoon fantastisch nieuwe ideeën die geen moeite heeft om de handen uit de mouwen te steken. Je vindt het leuk om teksten te schrijven, of deze nu voor online of offline uitingen zijn. Ook voer je redactionele taken uit. Het is dus belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken!

Wat ga je bij ons doen?

  • Het bedenken en schrijven van diverse content ondersteunend aan campagnes & media uitingen. Dit kunnen zowel long als short copy teksten zijn.
  • Het conceptueel bijdragen aan diverse mediacampagnes en communicatie-uitingen binnen de diverse huisstijlen van onze klanten. Daarbij help je bij de creatie als posters, flyers, advertenties, promotiematerialen en animaties. Want wat is content zonder pakkende teksten?
  • Redactionele werkzaamheden; het redigeren van brieven voor een van onze klanten. Onder deze werkzaamheden valt ook de controle van intern geredigeerde brieven.
  • Bijwonen van creatieve brainstormsessies en deze later uitwerken.
  • Creatieve campagneconcepten bedenken en de bedachte concepten uitwerken in duidelijke briefings voor collega’s.
  • Het opzetten van professionele campagnes binnen Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn.
  • Het beheren van sociale media-kanalen en websites.

Je zult nauw samenwerken met onze getalenteerde vormgevers, zodat beeld- en schrijftaal elkaar optimaal versterken.

Solliciteer direct

Interesse?

Leuk! We horen graag van je. Reageer op deze vacature met jouw CV, motivatie en eventueel portfolio. Heb je vragen of wil je telefonisch contact, dan kun je ons bereiken op 020 – 210 33 06.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Wij zitten op de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Kom gerust eens langs om kennis te maken.
Of word ook vriend van DropOuts en “stay connected”.